Het zit niet mee met de organisatoren van Herentals Fietst/ Feest.  De vzw Herentals Fietst heeft na het wegvallen van de inzet van de militairen van het 29Bn Log Grobbendonk een gespecialiseerd bedrijf in handen moeten nemen om de nadars langs het parcours te plaatsen. En ook weg te brengen.

De juiste kostprijs van het plaatsen kon nog niet meegedeeld worden. Wel beseft iedereen nu hoe onbetaalbaar de inzet van de militairen van 29Bn de voorbije 11 edities is geweest.

Kostprijs voor de organisatoren en het publiek: minimum 1 renner met naam die wordt geschrapt.

Ondertussen houden de Ronde-kenners Philip Mariën en Erwin Vervecken in een apart boekje een lijstje met interessante namen van renners die op een van de rustdagen in de Ronde van Frankrijk gecontacteerd worden.

Zitten in dat lijstje: Ewald Teuns, al tweemaal vijfde in de massaspurt en Jasper Stuyven, de huidige leider in het bergklassement. In het lijstje buiten categorie zitten dan weer Sagan, Cavendish, Greipel,..

HHF heeft nog een tekort aan medewerkers. Bart Timperman : 'We blijven krap zitten qua aantallen vrijwilligers. Er zijn nog tal van vacatures. Via de knop 'medewerkers' op onze webstek, kunnen goede zielen zich nog altijd melden.'

Foto's NNieuws.